Uloskirjautuminen onnistui.
TOP 5 Helsingin viihtyisimmät juhlatilat

1. Secret Spot / White Sand Lounge, Helsinki ydinkeskusta

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva Secret Spot -juhlatila on varsin tunnelmallinen.

Haluatko viettää erilaiset juhlat tai yrityksesi kokouksesi? Secret Spot -juhlatila tarjoaa erilaisen tavan järjestää juhlia. Upota varpaat hiekkaan ja nauti sangriaa riippumatossa loikoillen. Secret Spot on tapahtumapaikka, jonka voit vuokrata niin kokouksiin kuin myös juhliisi.

Lue lisää Secret Spot -juhlatilasta.

2. Kuparitupa, kerhotila, Helsinki, Malminkartano


Arkkitehti Ralph Erskisen suunnitteleman korttelin sisäpihalta löytyy erillinen kerho- ja pesularakennus.

Arkkitehti Ralph Erskisen suunnitteleman korttelin sisäpihalta löytyy erillinen, idyllinen kerho- ja pesularakennus. Kerhotilassa järjestetään viikottain lenkkisaunaa, askartelua, pingistä, kahvakuulaa ja joogaa. Tilaa vuokrataan yksityiseen käyttöön juhliin, saunailtoihin, peli-iltoihin, illan istujaisiin ja palavereihin. Kaikkia virallisia ja epämuodollisempia tilaisuuksia varten.

Kerhotilassa voi järjestää juhlia maksimissaan 30 henkilölle. Keittiöstä löytyy liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi, astianpesukone ja vesipiste ja tilan yhteydessä on WC. Tilassa on takka ja musiikintoistolaitteet.

Vuonna 2014 remontoidussa saunassa lämpiää hyvät löylyt. Vilvoittelu onnistuu vuonna 2016 uusitulla terassilla.

Lue lisää Kuparitupa -kerhotilasta.

3. Vapaa ammattiteatterikollektiivin juhlatila, HIT Helsinki, Kallio


Vapaa teatterin harjoitussali yksityiseen käyttöön.

Helsingin Alppilasta löytyy noin 70m2 erittäin valoisa ja avara juhlatila. Juhlatilaa vuokraa ammattilaisteatteri. Tilassa on edullista järjestää juhlat keskellä Helsinkiä. Tilasta löytyy keittiö, WiFi, äänentoistolaitteet ja valokalusto (erillinen sopimus). Tarjolla on myös eri teemalla olevia kokouspaketteja.

Lue lisää Hit Helsingin tilasta.

4. Helsingin seurakunnan Hyvän toivon kappeli, Helsinki, Jätkäsaari


Hyvän toivon kappeli tarjoaa kodinomaiset tilat seurakuntalaisille. Kappelia pidetään auki vapaaehtoisvoimin ja toiminnan ympärille onkin rakentunut aktiivinen ja tiivis seurakuntayhteisö. Hyvän toivon kappelissa järjestetään seurakunnan toimintaa eri-ikäisille viikoittain.

Hyvän toivon kappeli on Helsingin seurakunnan ylläpitämä moderni kirkkotila Helsingin Jätkäsaaressa. Hyvän toivon kappelissa voidaan pitää erilaisia seurakuntatilaisuuksia tai perhejuhlia. Kappelin sekä seurakuntasalin voi varata muistotilaisuutta varten.

Lue lisää Hyvän toivon kappelista.

5. Mesta Coworking neuvotteluhuone, Helsinki, Herttoniemi

Mesta Coworking on viihtyisä työtila ja kokouksien pitopaikka. Joustava käyttöaika 24/7, keskeisellä paikalla Herttoniemessä ja Kotkansaarella.

Erinomainen tila pitää yrityksesi palaverit tai henkilökunnalle etäpisteitä. Hyvä sijainti lähellä Herttoniemen metroasemaa. Tilasta löytyy kaikki tarvittava mitä hyvän kokouksen pitämiseen tarvitaan.

Lue lisää Mesta Coworking -kokoustilasta.

Keräämme tietoa palvelun käytöstä evästeillä. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää täältä.