Uloskirjautuminen onnistui.

Verkkomaksaminen


Helposti ja nopeasti kotisivuillesiKliffan kautta saat helposti, nopeasti ja edullisesti maksupalvelun kotisivuillesi. Maksupalveluna käytämme kansainvälistä Stripe-palvelua, joka tukee kaikkia yleisiä maksukortteja muun muassa Visa Debit/Credit, Mastercard, American Express, Discover, Diners Club, JCB ja UnionPay. Toteutamme käyttöliittymän kotisivuille ja maksu tehdään Stripe-palvelussa. Stripe tilittää edellisen kuukauden verkko-ostokset.

Verkkomaksaminen toteutetaan tietosuoja ja tietoturvasäädösten mukaisesti. Maksuliittymässä käytetään salattua SSL-yhteyttä, autentikointia ja PSD2:n suojausta. PSD2 tarkoittaa korttimaksamisen turvatoimia ja tietoturvakäytäntöjä, jolloin maksamisen yhteydessä asiakas tunnistetaan aina suojatulla kaksivaiheisella tunnistautumisella. Yleisin menetelmä on tekstiviestivahvistus.

Kotisivuille ei tarvitse upottaa muuta kuin maksukortin lomake. Maksukortin tiedot on mahdollista kysyä valmiilla lomakkeella. Tämä voidaan toteuttaa myös omien kotisivujen tyylin mukaisesti.

Payment Services Screenshot


Näin helposti saat maksupalvelun käyttöön
TILAA MAKSUPALVELU
SAAT TUNNUKSET
TUTUSTU OHJEISIIN
UPOTA MAKSUPALVELUN KOODI OHJEEN MUKAAN
MAKSUPALVELU ON KÄYTÖSSÄKeräämme tietoa palvelun käytöstä evästeillä. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää täältä.