Uloskirjautuminen onnistui.

Vertailussa verkkokaupan maksutavat Stripe ja PaytrailKauttamme saat nopeasti ja edullisesti valitsemasi maksupalvelun käyttöösi kotisivuillesi. Nykyään useampi maksuliikenne kulkee erillisten maksupalveluiden tarjoajien kautta. Maksupalvelu kannattaa, koska asiakkaat arvostavat nopeaa ja helppoa tapaa hoitaa maksaminen.

Vertailussa Stripe ja Paytrail


Tarjoamme Stripe-maksupalvelua käyttöön sen kansainvälisyyden, laajan levikin, laadun ja luotettavuuden takia. Stripe-maksuplvelu mahdollistaa kotisivuillesi edullisen maksupalvelun. Stripen kautta asiakas voi suorittaa maksut yleisimmillä maksukorteilla (Visa Debit/Credit, Mastercard, American Express, Discover, Diners Club, JCB ja UnionPay). Haitat ovat sen suomalaisten verkkopankkien sekä MobilePay:n puuttuminen.

Paytrail markkinoi palveluaan tukemalla kaikkia suomalaisia verkkopankkeja. Alla olevasta taulukossa on koonti palveluntarjoajien hinnoittelusta.

Tarjoaja
Perustamismaksu
Kliffan kk-maksu
Maksupalvelun tarjoajan kk-maksu
Transaktiomaksu
URL-osoite
Stripe
49€
9,90€
0€
7 % (min. 3€)
Paytrail S-paketti
49€
19,90€
14,90€
0,50 €/kpl + 3,25 %
Paytrail M-paketti
49€
19,90€
59€
0,50 €/kpl

* Hintoihin lisätään arvonlisävero 24%. Transaktiomaksut sisältävät arvonlisäveron 24%. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Hintojen yhteenveto


Maksupalveluntarjoajien kokonaishinta vaihtelee sen mukaan, minkä paketin haluaa valita. Valintaa tehdessä kannattaa ottaa huomioon, mikä on yrityksen liikevaihto ja arvioitu myynti. Jos myynti on pientä, voi tulla edullisemmaksi valita pieni kuukausimaksu. Jos myynti on suurta, voi pieni kuukausimaksu aiheuttaa kokonaiskustannusten nousua johtuen transaktiomaksuista.

Paytrail tarjoaa kattavammat maksutavat ja erinomaisen kirjanpitoraportoinnin. Jos haluaa tarjoata asiakkailleen MobilePay:n tai suomalaiset verkkopankit tähän Paytrail on erinomainen valinta.

  • Tarkemmin Stripe maksutavasta löydät täältä: Stripe.
  • Tarkemmin Paytrail maksutavasta löydät täältä: Paytrail.

Kliffan tehtävä


Kliffa on yhteistyökumppani maksupalvelutarjoajan ja yrityksen kotisivujen integroimisessa. Asiakkaalla on kotisivut ja maksupalveluntarjoaja tarjoaa maksupalvelun. Meidän tehtävämme Kliffassa on huolehtia, että maksutiedot välitetään asiakkaan kotisivuilta maksupalveluntarjoajan sivuille luotettavasti ja tietoturvallisesti. Maksuliittymässä käytetään salattua SSL-yhteyttä, PSD2:n suojausta ja tarvittaessa autentikointia. Henkilökuntamme on kouluttautunut sertifikaatein (*) tietoturvalliseen verkkoliikenteen välittämiseen.

* AWS-pilvikonesalin AWS Certified Developer – Associate -sertifikaatti.
Keräämme tietoa palvelun käytöstä evästeillä. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää täältä.