Uloskirjautuminen onnistui.

Wordpress-verkkosivujen toteutus


Wordpress on yleisin julkaisujärjestelmä, jolla on mahdollista luoda helposti sisältöä ja muokata sitä omien tarpeiden mukaisesti. Uusimmat julkaisut nousevat automaattisesti etusivulle tai muulle etukäteen määritellylle sivulle. Julkaisujärjestelmään saa asennettua lisäomaisuuksia (plugineja), joilla voi upottaa sivuille muun muassa yrityksen / yhteisön yhteystiedot kartalle, palautelomakkeen ja varauskalanterin. Julkaisujärjestelmä tukee myös eritasoisia henkilöryhmiä eli admin-henkilöt voivat ylläpitää verkkosivun kokonaisuutta ja sisällön muokkaajilla on sisältösivuihin hallinnointioikeudet.

Wordpress julkaisujärjestelmää kehitetään edelleen koko ajan. Lisäksi korkeasta tietosuoja- ja -turvatasosta pidetään huolta päivittämällä säännöllisesti uusimmat tietoturvapäivitykset.

MIKSI VALITA WORDPRESS?Wordpress tarjoaa muun muassa seuraavat ominaisuudet:

  • Ilmainen. Wordpress-alustan pitäminen ei maksa mitään. Eli lisenssimaksua ei peritä, mutta palvelun ylläpidosta (palvelin, kapasiteetti, helpdesk) ja halutuista lisäominaisuuksista tulee kustannuksia.
  • Helppokäyttöinen. Wordpressin käyttöliittymä on selkeä ja hyvin jäsennelty. Palvelun käytöstä on mahdollista saada myös koulutusta.
  • Monipuolinen. Wordpress tarjoaa mahdollisuuden rakentaa myös erittäin moniulotteisia ja suuria verkkosivusto kokonaisuuksia.
  • Laajan valikoiman plugineja. Julkaisujärjestelmään on jo luotu suuri määrä erilaisia plugineja eli sivustolle lisättäviä ominaisuuksia. Jos tarpeiden mukaista lisäominaisuutta ei löydy, voimme toteuttaa tämän pluginin.
  • Tietoturvallinen. Wordpressillä on laaja käyttäjäyhteisö, jotka kehittävät ja ylläpitävät Wordpress-alustaa. Wordpressiin tulee säännöllisesti uusia tietoturvapäivityksiä.
  • Laajennettava. Verkkosivuja voi laajentaa tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan myös laajasti.
  • Kansainvälinen. Julkaisujärjestelmästä löytyy tuki usealle eri kielelle.

MIKSI VALITA KLIFFA VERKKOSIVUJESI TOTEUTTAJAKSI?Vastaamme asiakkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Omaamme asiantuntemusta ja kokemusta useiden vuosien ajalta. Panostamme palvelun laatuun, helppokäyttöisyyteen ja toimivuuteen. Olemme helposti ja nopeasti tavoitettavissa. Tarjoamme asiakkaillemme koulutusta ja käyttötuen.

Wordpress WP-admin Screenshot
Wordpressissä on graafinen editori tekstin ja kuvien muokkaukseen.
Keräämme tietoa palvelun käytöstä evästeillä. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää täältä.