Uloskirjautuminen onnistui.

Paytrail


Paytrail verkkomaksupalvelu. Autamme asiakkaitamme ottamaan käyttöön Paytrailin verkkomaksupalvelun. Meidän kautta saat helposti, nopeasti ja edullisesti maksupalvelun kotisivuillesi. Paytrail tukee kaikkia yleisiä maksukortteja ja lisäksi myös muita maksutapoja muun muassa mobiilimaksaminen.

Paytrail maksupalvelu sopii moneen eri tarpeeseen muun muassa verkkokauppoihin, varauspalveluihin, kotisivuihin ja varausjärjestelmiin. Autamme myös IT-konsultteja tekemään itse kehitystyön julkaisemalla oman rajapinnan Paytrailin toteutuksen käyttöönotossa.

REST-rajapinnan esimerkki toteutus:

Perl Paytrail Payment API Integration


Maksupalvelun demo:

Demo: Kliffan verkkokauppa, maksupalveluna käytössä Payrail


Verkkomaksaminen toteutetaan tietosuoja ja tietoturvasäädösten mukaisesti. Maksuliittymässä käytetään salattua SSL-yhteyttä, autentikointia ja PSD2:n suojausta. PSD2 tarkoittaa korttimaksamisen turvatoimia ja tietoturvakäytäntöjä, jolloin maksamisen yhteydessä asiakas tunnistetaan aina suojatulla kaksivaiheisella tunnistautumisella. Yleisin menetelmä on tekstiviestivahvistus.

Kotisivuille ei tarvitse lisätä muuta kuin linkki meidän maksusivulle. Toki tarjoamme palvelua räätälöidysti ja tarpeiden mukaan.

Kliffa Innovations Oy toimii Paytrail maksupalvelun jälleenmyyjänä ja virallisena kumppanina. Voit tilata Paytrailin käyttöön tästä tai jättää meille yhteydenottopyyntö.


Näin helposti saat maksupalvelun käyttöön
TILAA MAKSUPALVELU
SAAT TUNNUKSET
TUTUSTU OHJEISIIN
REKISTERÖIDY PAYTRAILIIN OHJEIDEN MUKAISESTI
LISÄÄ MAKSUPALVELUN LINKKI OHJEEN MUKAAN
MAKSUPALVELU ON KÄYTÖSSÄKeräämme tietoa palvelun käytöstä evästeillä. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää täältä.